Over KAASPOP

KAASPOP, het jaarlijks cultureel muziekevenement voor jong en oud in het historische stadje Edam. In de wijde omgeving bekend als een gratis openluchtfestival waar je kunt genieten van diverse bands, dj’s en jong (jazz) talent. Lokale maar ook (inter-)nationale muzikanten die je niet mag missen!

Voor jong & oud

Podia op de Kaasmarkt, de Beestenmarkt en onder de Speeltoren en de Food Allee bieden prachtige Edamse decors voor diverse artiesten en activiteiten. Een afwisselend programma met voor ieder wat wils: muziek, dans, een kinderprogramma en natuurlijk een hapje en een drankje.

In 2022 vindt KAASPOP op zaterdag 4 juni plaats. Neem je familie, vrienden en kinderen mee en geniet!

Stichting KAASPOP Edam

De Stichting KAASPOP Edam heeft geen winstoogmerk. Het festival draait volledig op vrijwilligers en kent geen salarissen, vergoedingen of bonussen. Het aantal onbezoldigde werkzame personen bestaat uit 3 bestuursleden, een kern team van organisatoren aangevuld met stadsgenoten die het festival ieder jaar tot een groot succes maken.

Bestuur

Bert Jan Wissink: bestuurder
Herke Kaandorp: penningmeester
Suze Visser: secretaris

ANBI-status

De Stichting KAASPOP Edam heeft de culturele ANBI-status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instellingen. Dit houdt in dat donateurs van KAASPOP in aanmerking kunnen komen voor een extra giftenaftrek. RSIN: 850367645

Jaarverslagen en beleidsplan

<downloads> volgen


SHARE!